25/11/2015

Het is geen sterke titel maar het is wel waar. Veel mensen in Nederland hebben een slechte nachtrust in de winter. Dit is een onverklaarbaar verschijnsel voor de natuurwetenschappers aangezien we in de winter statistisch gezien juist een betere nachtrust zouden moeten hebben. De grootste oorzaak van de grote mate waarin Nederlanders slecht slapen in de winter is de kou. In dit artikel ga ik jullie uitleggen waarom het voor veel mensen nu écht tijd is voor een elektrische deken.

Koud bed?

Heb jij last van een koud bed ’s avonds? Niet betreurd er zijn een paar miljoen mensen in Nederland met het zelfde probleem, maar dit is op te lossen. Het probleem van een koud bed is dat je lichaam vanbinnen heel actief wordt en dit tot diep in de nacht door blijft gaan. Als je lichaam de hele nacht druk bezig is met warm worden slurp je ’s avonds zoveel energie weg dat dit je slaap ernstig benadeelt. Een elektrische deken is daarom een echte uitkomst voor jou, geen koud bed meer en daardoor ook een goede nachtrust. Wij verkopen op (warmtedeken-zaak) veel verschillende soorten elektrische dekens en elektrische kussens, daarom ga ik in de volgende paragrafen kort advies geven waardoor je geen slechte slaap meer zal hebben.

Welke elektrische deken voor mij geschikt?

Als we bij de probleemstelling blijven: ‘een koud bed en daardoor slechte nachtrust’ kan ik de vraag beantwoorden welke elektrische deken is voor mij geschikt? Dan beschrijven we eerst een situatie en dan ga ik op basis daarvan je adviseren. Stel je voor je hebt een bed die aan een enkelglas raam zit waar veel kou doorheen komt en daardoor je een ijskoud bed hebt. Dan is het beste om een elektrische onderdeken te kopen, deze elektrische onderdeken geeft je de mogelijkheid om het gehele bed voor te verwarmen om vervolgens na het bereiken van de juiste temperatuur weer uit te gaan. Als je een elektrische deken zoekt om alleen je lichaam op te warmen adviseer ik een elektrische bovendeken, deze elektrische dekens kan je omslaan zodat je lichaam lekker warm wordt. Als je nu wel een idee hebt wat je nodig hebt, wens ik je veel winkel plezier door onze webshop. Als je nog geen uistekende oplossing hebt gevonden, raad ik aan om de andere nieuwsartikelen te lezen over andere elektrische dekens en kussens want er zijn veel andere elektrische dekens waar je wellicht in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Wat je natuurlijk ook kan doen is gewoon de klantenservice even bellen, zij staan iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 klaar voor je elektrische deken keuzes.