16/11/2016

Winter is er bijna en dagen beginnen al erg koud te worden tot op het punt dat de gevoelstemperatuur al onder het vriespunt ligt. Erg fris en vandaar dat een warmtedeken een goeie investering is om u warm te houden gedurende deze koude dagen. Maar de vraag is welke warmtedeken wilt u gaan halen? Vandaag zal ik wat vertellen over drie warmtedeken merken die vaak worden verkocht op onze webshop.

Medisana

Medisana staat bekend als een van de toonaangevende gezondheidsspecialisten in Nederland. En dat is niet zonder redenen, met al meer dan 30 jaar ervaring en afkomstig uit Duitsland staat Medisana voor kwaliteit. Medisana is gespecialiseerd in de markt van thuistherapie en de gezondheidszorg en produceert sinds enkele jaren nu ook kwalitatieve warmtedekens. Met 3 jaar garantie, een simpele design en hoge gebruiksvriendelijkheid zit u goed bij Medisana.

Dreamland

Bestaat sinds 1962 en nu een populaire optie voor warmtedeken vanwege goeie prijs/kwaliteit verhouding. De warmte dekens van Dreamland kunnen worden gewassen in de wasmachine wat een grote voordeel is boven andere warmtedekens. Verder heeft u op de warmtedekens van Dreamland 2 jaar garantie. Dreamland heeft een breed assortiment met goedkopere warmtedekens tot dure warmtedekens.

Inventum

Met meer dan 100 jaar ervaring in talloze producten waaronder: weegschalen, persoonlijke verzorgingsartikelen, elektrische dekens en huishoudelijke producten. Inventum staat bekend om zijn kwalitatieve producten met een scherpe prijs. De dekens van Inventum kunnen net als de dekens van Dreamland worden losgekoppeld en in de was worden gestopt. dit zorgt ervoor dat het wat makkelijker te reinigen is. Verder heeft u op de dekens 2 jaar garantie zoals de dekens van Dreamland.

Er zijn veel verschillende warmtedekens allemaal met verschillende prijsklasse en ieder met zijn eigen sterke punten. Zoek daarom een warmtedeken die voldoet aan uw eisen en met zoveel keuze op de markt zou dat geen probleem zijn.